ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Στα γυμναστήρια NK Fitness Club, προσφέρουμε εξελιγμένα προγράμματα ομαδικής εκγύμνασης, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών.

Αναλυτικότερα, στα NK Fitness Club, θα βρείτε:

NK FITNESS CLUB

Cross Fit Level 1

Είναι ένα ολιστικό πρόγραμμα εκγύμνασης που συνδυάζει διάφορα ολυμπιακά αθλήματα. Έχοντας ως αντίπαλο το χρονόμετρο, προσπαθείς συνεχώς να γίνεσαι καλύτερος από τον εαυτό σου! Βελτιώνει θεαματικά την δύναμη, την ευλυγισία, την καρδιαοαναπνευστική αλλά και μυϊκή αντοχή, το συντονισμό και την έκρηξη, την νευρομυϊκή συναρμογή, την ισχύ αλλά και την ευκινησία.

Στο crossfit συνδυάζουμε  ασκήσεις ενόργανης γυμναστικής, άρσης βαρών, κωπηλασίας, ποδηλασία, κολύμπι, τρέξιμο και ότι άλλο έχει να κάνει με το fitness.  Δεν υπάρχουν όρια γιατί απλά με το crossfit τα ξεπερνάμε συνεχώς.

Φυσικά όλα τα παραπάνω γίνονται πάντοτε σε σχέση με το επίπεδο που έχουμε, προσέχοντας ιδιαίτερα την τεχνική μας σε κάθε άσκηση, και με την υπεύθυνη επίβλεψη από τους έμπειρους προπονητές μας.

Το crossfit χωρίζεται σε επίπεδα. Το επίπεδο 1 είναι ιδανικό για όσους είτε ξεκινούν τώρα ή διαθέτουν λίγη σχετική εμπειρία.

NK FITNESS CLUB

Cross Fit Level 2

Απευθύνεται σε πιο έμπειρους ασκούμενους στο CrossFit,  περιλαμβάνοντας ασκήσεις με μεγαλύτερες εντάσεις.

Έχει ως στόχο την επίτευξη του ανώτατου επιπέδου καρδιαγγειακής και αναπνευστικής αντοχής, δύναμης, ευελιξίας, ευκινησίας, ισορροπίας, συντονισμού, κ.α.

Είναι ιδανικό για όσους θέλουν να φτιάξουν ένα πολύ γερό κορμί, και να αποκτήσουν εξαιρετική γράμμωση με πολύ καλή μυϊκή μάζα.

NK FITNESS CLUB

Cross Training

Ένα ολιστικό πρόγραμμα που απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους. Συνδυάζει ασκήσεις για όλο το σώμα, με στόχο την ενίσχυση της αντοχής, της δύναμης και της λειτουργικότητας του σώματος! Βασικά πλεονεκτήματα είναι η αύξηση της μυϊκής μάζας και η απώλεια λίπους.

Στο γυμναστήριο διαθέτουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας από εξοπλισμό, ενώ παράλληλα ενημερωνόμαστε συνεχώς, φέρνοντας στα NK Fitness ότι πιο καινοτόμο για εσάς!

Χρησιμοποιώντας ελεύθερα βάρη – TRX – Bosu – σχοινάκια – λάστιχα – μονόζυγο – τραμπολίνα – Kettlebells – μπάρες – ποδήλατα – κωπηλατικά, κλπ. δημιουργούμε έξυπνα προγράμματα τα οποία σίγουρα δεν θα βαρεθείτε, με αποτελέσματα που δε μπορείτε να φανταστείτε.

CrossTraining: Ομαδικό – Δυναμικό – Αποτελεσματικό!

NK FITNESS CLUB

Calories Destroy

To Calories destroy είναι ένα πρόγραμμα τόσο αερόβιο που θα στο τέλος θα νομίζεις από τον ιδρώτα ότι μόλις βγήκες από την θάλασσα! Πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για να αποκτήσεις καρδιοαναπνευστική αντοχή και για να χάσεις λίπος, το λέει εξάλλου και το όνομά του !

Ασκήσεις μόνο με το σώμα ή με λίγο εξοπλισμό, τρέξιμο, ποδήλατο και κωπηλατικό, μερικά από τα στοιχεία του.

Try it !

NK FITNESS CLUB

Power Lifting

Ασκήσεις ενδυνάμωσης και άρσης βαρών για χτίσιμο και αύξηση μυϊκής μάζας με την υπόδειξη βεβαίως της κατάλληλης τεχνικής !

Προγράμματα σχεδιασμένα με έντονες εργοφυσιολογικές παραμέτρους, για όσους δεν τους αρέσουν οι αερόβιες ασκήσεις, αλλά ταυτόχρονα επιθυμούν ένα δυνατό μυώδες και λειτουργικό σώμα.