ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΑΒΒΙΔΗ


Από μικρή ηλικία, είχα αποφασίσει ότι η κίνηση και η μουσική ήταν ο δρόμος προς την έκφραση συναισθημάτων.

Σπούδασα με υποτροφία Performin Arts στην Αθήνα, με ειδικότητα στον κλασσικό και σύγχρονο χορό, διδάσκοντας παιδιά αλλά και ενήλικες.

Τα σχέδιά μου δε σταμάτησαν εκεί. Αποφάσισα να ασχοληθώ πιο ουσιαστικά με την εκγύμναση του σώματος κι έτσι επέλεξα να εκπαιδευτώ στη μέθοδο του Pilates.

Στόχος μου, πέρα από το challenge για την αποκατάσταση τραυματισμών, είναι να περάσω στους ασκούμενους την αγάπη και τα οφέλη του Pilates, δηλαδή την ευεξία και τον έλεγχο του σώματος μέσω της ενδυνάμωσης, της ευλυγισίας και της ευκινησίας, για μια καλύτερη καθημερινότητα!

ΑΝΤΕΛΙΝΑ ΛΑΜΠΡΟΥ


Χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι με το NK Fitness Club, διότι έχουμε αναπτύξει μια πολύ όμορφη σχέση με τους αθλούμενους.

Γειά σας! Είμαι η Αντζελίνα και είμαι 28 ετών.

Ασχολούμαι από παιδί με τον πρωταθλητισμό κάνοντας τα πρώτα μου βήματα στην κολύμβηση και μετά συνέχισα σε αγώνες Kick Boxing. Είμαι δασκάλα Yoga και Pilates.

Είμαι επικοινωνιακή και προσπαθώ να μεταδίδω την ενέργεια στα μαθήματά μου, δίνοντάς τους το κίνητρο να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους με έναν πιο εναλλακτικά εσωτερικό, υγιή και ζεν τρόπο.

ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΤΖΕΛΑΤΗ


Η προπονητική είναι μια πρόκληση για να χτίσουμε τους στόχους μας πνευματικά και σωματικά.

A coach is someone that sees beyond your limits and guides you to greatness..!!!

Στόχος μας είναι να αποτελούμε πηγή έμπνευσης για τους ασκούμενους..η προπονητική δεν είναι απλά μια καθημερινή δουλειά..είναι μια πρόκληση για να χτίσουμε τους στόχους μας πνευματικά και σωματικά!!!

ΝΙΚΟΣ ΑΡΣΕΝΟΠΟΥΛΟΣ


Από την ημέρα που μπήκα στην ομάδα των NK Fitness Club έχω εξελίξει ακόμα περισσότερο την εμπειρία μου.

Ονομάζομαι Νίκος Αρσενόπουλος! Είμαι 29 ετών! Ασχολούμαι με τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο. Εργάστηκα στο χώρο του ποδοσφαίρου σαν προπονητής φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης τραυματισμών.

Στόχος μου είναι να μεταδώσω την ενέργειά μου και να ωθήσω τους ασκούμενούς μου πέρα από τα όριά τους, με διασκεδαστική μουσική και υπέροχες προπονήσεις.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


Every moment of our life can be the beginning of great things. Everyone is the architect of their own happinness. J. Pilates

Ονομάζομαι Γεωργίου Ελευθερία και είμαι απόφοιτη (Γαλλικού) ΤΕΦΑΑ΄, Προπονήτρια με ειδίκευση στην θεραπευτική και προσαρμοσμένη κολύμβηση, (ΤΕΦΑΑ, Αθήνας) και Pilates Instructor (Clinical-Reformer-Mat). Το Pilates το ξεκίνησα ως μέθοδο αποκατάστασης και στην πορεία είδα ότι πέρα από το να θεραπεύει το σώμα μπορεί να επιφέρει ακόμα περισσότερα οφέλη όπως ηρεμία λόγω της συγκέντρωσης που απαιτεί, ευκινησία, αύξηση της διάθεσης, κα.

Στα μαθήματά μου εστιάζω τόσο στην συγκέντρωση και τον έλεγχο του σώματος συμπεριλαμβανομένου του στοιχείου του χορού, όσο και στην ενδυνάμωση. Αυτό που με εμπνέει είναι το πόσο μπορείς να εξελιχθείς όταν δουλεύεις έχοντας στόχους, επιμονή και υπομονή.

ΖΕΦΗ ΖΟΥΡΟΥ


Διαλέγω το Pilates γιατί θεωρώ πως είναι ένας ιδανικός τρόπος εκγύμνασης που όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνεις σε αυτόν, τόση περισσότερη ισορροπία βρίσκεις τόσο στο σώμα σου όσο και στην καθημερινότητά σου.

Γεια σας!!! Ονομάζομαι Ζέφη Ζούρου και ασχολούμαι με τον αθλητισμό, το κλασσικό μπαλέτο και τον μοντέρνο χορό από πολύ μικρή ηλικία.

Τα τελευταία 8 χρόνια έχω εμβαθύνει με την συνολική εκγύμναση του σώματος με την εξειδίκευση στη μέθοδο Pilates. Είμαι μέλος της ομάδας του ΝΚ από το 2019 και στόχος μου είναι η συνεχής εξέλιξη στον τομέα του Fitness ώστε να μπορώ να παρέχω ολοκληρωμένα προγράμματα ενδυνάμωσης για τους αθλούμενους που μας εμπιστεύονται.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΥΡΠΥΛΗΣ


Από το 2019 ανήκω στην οικογένεια του ΝΚ Fitness Club!

Γεια σας!!! Ονομάζομαι Μανώλης Πυρπύλης, είμαι 23 ετών και τελειόφοιτος φοιτητής ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στην άρση βαρών. Με τον αθλητισμό ασχολούμαι από πολύ μικρή ηλικία.

Σκοπός μου είναι να μεταδώσω την αγάπη μου για την κίνηση και να βοηθήσω κάθε ασκούμενο να πετύχει τους στόχους του, ενώ παράλληλα να ανανεώνω τις γνώσεις μου διαρκώς έτσι ώστε να προσφέρω την καλύτερη δυνατή προπονητική εμπειρία.

ΠΕΠΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ


Η συνεργασία μου με το NK με έκανε να στοχεύσω και να εξελίξω ακόμη περισσότερο το κομμάτι του fitness μέσα από Group αλλά και Personal Training!

Ονομάζομαι Πέπη Βασιλείου και είμαι 35 ετών. Από νεαρή ηλικία ασχολούμαι με Indoor αλλά και Outdoor δραστηριότητες, σε επίπεδο αθλητισμού και πρωταθλητισμού.
Πιο συγκεκριμένα, το Kick Boxing αποτέλεσε το επίκεντρο των αθλητικών μου χρόνων, ενώ παράλληλα δε σταμάτησα ποτέ τα αθλήματα βουνού (ορειβασία, αναρρίχηση, χιονοδρομία).

Θεωρώ την ενδυνάμωση στο γυμναστήριο αναπόσπαστο κομμάτι της οχύρωσης ενός υγιούς σώματος, προκειμένου αυτό να ανταπεξέλθει όχι μόνο στις απαιτήσεις των δραστηριοτήτων που λαμβάνουν χώρα στη φύση, αλλά και στις ανάγκες της καθημερινότητας κόντρα στη φθορά του χρόνου.

Η μεγαλύτερη πρόκληση σαν επαγγελματίας της άσκησης, είναι να μεταφέρω το πάθος μου για τον αθλητισμό, ώστε να γίνεται τρόπος ζωής για τους ασκούμενούς μας!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΛΚΙΑ


«The art of Contrology proves that the only real guide to your true age lies not in years or how you thinkyou feel but as you actually are as infallibly indicated by the degree of natural and normal flexibility enjoyed by your spine throughout life». J. H. Pilates

Η τέχνη του Contrology αποδεικνύει ότι ο μόνος πραγματικός οδηγός για την πραγματική σου ηλικία δεν βρίσκεται στα χρόνια ή στο πώς νομίζεις ότι αισθάνεσαι, αλλά στο πως είσαι στην πραγματικότητα, κι αυτό αποδεικνύεται αλάνθαστα από τη φυσική και φυσιολογική ευελιξία που απολαμβάνει η σπονδυλική σου καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σου.