ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ

Στα NK Fitness Club, προσφέρουμε ειδικά προγράμματα εκγύμνασης για παιδιά και εβήβους 5-15 ετών.

Στόχος αυτών των προγραμμάτων είναι τόσο η απόκτηση καλής φυσικής κατάστασης και η σωστή ανάπτυξη του μυϊκού συστήματος των παιδιών, όσο και η ενίσχυση της αυτοεκτίμησής τους, η καλλιέργεια της κοινωνικοποίησής τους, και η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Αναλυτικότερα, στα γυμναστήρια NK Fitness Club, προσφέρουμε:

crossfit kids

Cross Fit Kids & Teens

Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά και εφήβους και βασισμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες που έχει η ανάπτυξή τους, οι συμμετέχοντες έρχονται σε επαφή με διάφορες ασκήσεις και τεχνικές του CrossFit.

Έτσι, σταδιακά αναπτύσσουν ένα πολύ καλό επίπεδο δύναμης, ευελιξίας, ευκινησίας, καρδιαγγειακής αντοχής,  ισορροπίας και συντονισμού, χτίζοντας από νωρίς ένα υγιές και αρμονικό σώμα!

Στα NK Fitness Club έχουμε 2 τμήματα Crossfit Kids & Teens, ένα για παιδιά, και άλλο ένα για εφήβους όπου περιλαμβάνονται ασκήσεις με μεγαλύτερες εντάσεις.

Dance Fitness

Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα που συνδυάζει χορευτικές κινήσεις με ασκήσεις Fitness, τα παιδιά γυμνάζονται διασκεδάζοντας.

Έτσι, μαθαίνουν να ελέγχουν το σώμα τους και σταδιακά βελτιώνουν την αντοχή, τη δύναμη, την ευκινησία, και την ισορροπία τους.

Παράλληλα, εξελίσσουν τις κοινωνικές τους δεξιότητες λόγω της αλληλεπίδρασης με τα άλλα παιδιά.