ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ & ΕΦΗΒΟΥΣ

Στο NK Fitness Club, προσφέρουμε ειδικά προγράμματα εκγύμνασης για παιδιά και εβήβους 5-15 ετών.

Στόχος αυτών των προγραμμάτων είναι τόσο η απόκτηση καλής φυσικής κατάστασης και η σωστή ανάπτυξη του μυϊκού συστήματος των παιδιών, όσο και η ενίσχυση της αυτοεκτίμησής τους, η καλλιέργεια της κοινωνικοποίησής τους, και η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Αναλυτικότερα, στο NK Fitness Club, προσφέρουμε:

Ρυθμική Γυμναστική

Η ρυθμική γυμναστική βασίζεται στο συνδυασμό χορού και ασκήσεων, χαρίζοντας στις αθλήτριες όχι μόνο δύναμη και αντοχή, αλλά και ευλυγισία, καλό συντονισμό κινήσεων, ισορροπία και χάρη. Στη ρυθμική, τα παιδιά μαθαίνουν να χειρίζονται διάφορα γυμναστικά όργανα όπως σχοινάκι, στεφάνι, κορδέλα, μπάλα, κ.α., είτε ατομικά ή σε μικρές ομάδες.

Κάθε παιδί μπορεί να ξεκινήσει την ενασχόληση με τη ρυθμική γυμναστική. Βέβαια, η ιδανική ηλικία έναρξης είναι τα 4-5 έτη, κι αυτό διότι αφενώς όσο μικρότερο είναι το παιδί, τόσο πιο ευλύγιστο και εύπλαστο είναι το σώμα του, και αφετέρου διότι μαθαίνει να αθλείται και αγαπάει τη γυμναστική από πολύ μικρή ηλικία.

crossfit kids

Cross Fit Kids & Teens

Μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά και εφήβους και βασισμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες που έχει η ανάπτυξή τους, οι συμμετέχοντες έρχονται σε επαφή με διάφορες ασκήσεις και τεχνικές του CrossFit.

Έτσι, σταδιακά αναπτύσσουν ένα πολύ καλό επίπεδο δύναμης, ευελιξίας, ευκινησίας, καρδιαγγειακής αντοχής,  ισορροπίας και συντονισμού, χτίζοντας από νωρίς ένα υγιές και αρμονικό σώμα!

Στο NK Fitness Club έχουμε 2 τμήματα Crossfit Kids & Teens, ένα για παιδιά, και άλλο ένα για εφήβους όπου περιλαμβάνονται ασκήσεις με μεγαλύτερες εντάσεις.

boxing kids

Boxing Kids & Teens

Το πρόγραμμα Boxing Kids & Teens στοχεύει τόσο στην αύξηση της σωματικής δύναμης, αντοχής, ισορροπίας και ευλιγυσίας, όσο και στην τόνωση της αυτοπεποίθησης και της αυτοπειθαρχίας του παιδιού.

Στο NK Fitness Club πάγια αντιληψή μας είναι ότι ο άνθρωπος (και ειδικότερα το παιδί) μέσα από τη φυσική άσκηση μαθαίνει να διαχειρίζεται το θυμό του αποτελεσματικά, περιορίζοντας την επιθετικότητά του. Έτσι, μέσα από την σωστή εκμάθηση της πολεμικής τέχνης του Boxing, το παιδί να μαθαίνει να σέβεται πρώτα από όλα τον εαυτό του, αποκτά σταδιακά αυτοέλεγχο, ενώ παράλληλα καλλιεργεί τις ηθικές του αξίες.